Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

torsdag 13 januari 2011

jordbävning

Hujja,här har det varit jordbävning...............strax före kl:06 imorse kom skalvet,som uppgick till 2,5 på richterskalan.Många trodde att det var snö som rasade från taken.
Lite läskigt är det,vänner har berättat hur det skakade i husen.Här måste vi ha varit medvetslösa när vi sov,vi märkte ingenting.http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5743118

8 kommentarer:

  1. Men huvva!!
    Det var ju ganska mycket oxå...
    Hoppas ni har det bra annars där uppe!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Läskigt sånt där, också vart med om att ha känt av det en gång för några år sen..trodde det var tåget som kom?? öööh vi bodde inte ens i närheten av järnvägen haahhaha trött antagligen!

    Hoppas allt är bra annars

    kram

    SvaraRadera
  3. Huuu! Vi kände ju också av det här nere i Skåne för....kan det ha varit ett par år sedan. Det skakade till rejält, vi låg och sov och jag trodde att en lastbil hade kört in i huset. Vart nu den skulle komma ifrån?! :)
    Men vi har faktiskt en spricka i hörnet i sovrummet som minne. :)

    SvaraRadera
  4. Åh så hemskt!

    Svar: Då har du verkligen missat nåt :) trav är det bästa :)

    SvaraRadera
  5. coolt med jordbävning, här uppe i sverige är det ju fortfarande så ovanligt.Förra sommarens skalv känndes ordentligt, epicentrumet var 9 km från oss. Efterskalven kännde jag också förra gången, men de där skalvet känndes inte ända hit.
    Jag måste köpa lite nya firrar igen till akvariet, våra skalarer fick någon konstig sjuka så nu har vi bara en kvar. Älskar att köpa nya firrar, men dyrt är det! Vad har ni för fiskar?

    SvaraRadera
  6. Tack =) Jag vart helnöjd med den faktiskt. Längtar redan till nästa gång, vill göra en till nu! Fy vad trist när man lagt så mycket pengar och dom dör. Då har vi samma sorts fiskar ungefär =) Jag skulle gärna ha ciklider och saltvattensakvarium, men då kostar det skjortan plötsligt, sötvattensfiskar är dyrt, men saltvatten ännu värre.

    SvaraRadera
  7. Usch vad läskigt även om det inte va så stort!

    Önskar dig en lugn o fin helg
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vi hade också jordbävning för några år sedan. Vaknade av ett rejält muller och trodde det var pannan i källaren som exploderat hi hi

    SvaraRadera

Jag är så glad för att du lämnar en kommentar.
Om du inte har blogg, går det ändå att lämna.
markera bara "Anonym"
Tack!