1 vitlöksklyfta
2 dl. vitt vin
1 brk.soltorkade tomater
1 dl.fetaost
2 dl.grädde
2 dl.creme fraiche
1 hönsbuljong
½-1 pkt.provencalsca örtkryddor (finns i frysdisken där dill finns)
salt,vitpeppar,sv.peppar
Dela fileerna,salta & peppra,bryn i en stekpanna & lägg i en ugnsform.
smält smör & pressa i vitlöken.Häll i örtkryddorna,de strimlade soltorkade tomaterna med någon msk.olja. Häll över vinet.
Låt koka ihop.
Häll i grädde,creme fraiche,buljongtärningen.Salta & peppra efter smak.Låt allt bli varmt,koka i hop.
Finfördela fetaosten över kycklingen,& häll över såsen.
In i ugn 225 grader ca:15 minuter. Lycka till... smaklig måltid
Hejsan!
SvaraRaderaTack för du berättade mig om god mat. Jag har sparat recept och testa på våren eftersom jag få inte äta mat pga äter modifast pulver i 4veckor innan jag opererar minska magsäck i feb. Sedan dricker soppa och mos 5-6 veckor till. Efter äter jag vanliga mat då vill jag prova din kycling...
Ha en skön söndag. Mvh Lotta
Hej!
SvaraRaderaJa, nu är jag tillbaka igen :) efter ett litet uppehåll..
Låter riktit gott! Detta ska jag absolut testa!
Kram