Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

lördag 18 september 2010

Uppdatering av dagen

Jakten med Vilja har gått bra idag,blev en kalv.......Fasad färgen får inte spädas ut.Då går det inte att köra färgsprutan,motorn orkar inte.Så det var bara att börja rolla.Gick ändå smidigt och snabbt.Nästan halva fasaden är nu målad.......Jag har ena hemska blåsor i händerna,men det känns så mycket bättre nu med mumin plåster:))

Elitserien har ju startat,sonen & en kompis är och tittar (pojkarna har ju årskort)
Gubben & Ninni har tagit med o`boy och mackor,för en fisketur.Hon vill ju så gärna testa sitt fiskespö som hon fick när hon fyllde år.Och 2 nya drag fick hon igår.Hoppas de kommer hem med lite god fisk också.

Tack alla för era middags förslag,kommer att behövas nån annan dag.-Det blev rester idag,ganska så gott det med.

3 kommentarer:

  1. Ni är ju så energiska och duktiga att man får ångest =)
    Det går framåt här med (även om det inte är vi som gör jobbet direkt). Klart att vi gör det vi kan, men annars har vi släkten som har hjälpt oss med det mesta. Just kök, el, rör, parkettläggning o.s.v är inget vi klarar i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående skrivare. Vad energiska ni är... Vi håller på i vår gillestuga i källaren, men det har legat i träda sedan i våras. Känns inte kul med inomhus projekt när det är mer lockande att vara ute. Känns inte jätte akut att bli klara, inget rum vi måste vara i. Var ju mer akut att bli klara när vi renoverade i köket för ett antal år sedan. Fast gillestugan hade vi tänkt att ungdomarna hade kunnat vara i när dem har sina kompisar här. Blir mer avskilt för dem då...

    Ha en fin söndag

    SvaraRadera
  3. Det är faktiskt kul att måla, tycker jag, men ett helt hus vete sjutton om jag skulle orka. Ett rum är lagom för mig.:)

    SvaraRadera

Jag är så glad för att du lämnar en kommentar.
Om du inte har blogg, går det ändå att lämna.
markera bara "Anonym"
Tack!