Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

tisdag 14 september 2010

Snabb Palt (typ raspeballer)

DAG :1
2 dl. havregryn
2 dl. mjölk
5 dl vatten
Blandas ihop & ställ i kylen under natten (jag dubblade receptet)

DAG:2
Ta fram bunken från kylen
Tillsätt:
1 Ägg
1 msk. salt
Vetemjöl som du önskar din palt.
Forma paltarna & sätt i rimmat fläsk om du vill (el.stek på sidan om )
Låt paltarna koka i saltat vatten Ca:40 min.

Smaklig måltid........

4 kommentarer:

  1. Det har jag aldrig ätit. Det låter inte så gott om jag ska vara ärlig, men jag kan ju ha fel förstås.:)

    SvaraRadera
  2. Har aldrig ätit det o vågar nog inte smaka heller =)

    SvaraRadera
  3. Palt!
    Jag har aldrig någonsin ätit det men fick höra att det är ett måste att ha ätit i livet. Man ska tydligen få det till sin favorit rätt den dag man smakar det...

    SvaraRadera

Jag är så glad för att du lämnar en kommentar.
Om du inte har blogg, går det ändå att lämna.
markera bara "Anonym"
Tack!