Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

söndag 6 juni 2010

Vilken dag

Jobbat idag,gubben och barnen har varit på fiskepremiär.Blev en del fina matfiskar.Jag åkte med Ninni till ridningen,blev en ridtur i skogen bland alla mygg.Som tur var stank Ninni beckolja,hon klarade sig från myggornas attack.
Sen blev Regnbåge till middag...gott ,tunnbröd och gräslökssås.

En trevlig och ganska mysig dag,eller hur.Men det är inte slut här........Det började rinna vätska från Ninnis högra öra.Ringde jouren och dom ville att vi skulle komma in.Vi åkte in,fick vänta drygt 1 timme.Diagnos:Trumhinnan hade gått sönder.Doktorn skrev ut medicin,sen hem ock mysa med lite glass.Hugge skulle lyxa till sin glass med en smaskig sås,mums...Men han tog en grillsås som jag har blandat ihop.Bläää.Nu sover barnen.Det konstiga är ju att hon är piggelin och inget ont alls.För 2 månader hände samma sak .Men då var det en hemsk smärta.
Ska nog köpa en trisslott,nu kan det bara bli bättre...Ringde o kollade var våran sommar granne tagit vägen,han kom idag.Nu är allt som det ska......Nu kan sommaren börja.

3 kommentarer:

  1. Vad gott med regnbåge och gräslökssås, jag älskar det! Och stackars Ninni, ont i öronen är nog bland det värsta som finns. Men skönt om det inte blir någon smärta denna gången. Hoppas att hon kryar på sig!

    SvaraRadera
  2. maria kalotini7 juni 2010 kl. 21:32

    vilken fin bild på dom två!!

    Kram maria kalotini

    SvaraRadera
  3. Du har en jättemysig och fin blogg. /Pernilla

    SvaraRadera

Jag är så glad för att du lämnar en kommentar.
Om du inte har blogg, går det ändå att lämna.
markera bara "Anonym"
Tack!