Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

söndag 25 juli 2010

Sovmorgon

Oj,vad skönt med sovmorgon..........Vid 10-vaknade hela familjen.Nike har sovit hela natten i hundbädden med Puma & vilja.Allt har gått bra,hon är trygg och har funnit sig bra än så länge.Mat ganska ofta,sova och kissa........Nästan som småbarn.
Jag har börjat rensa bort massor i köket.Ovanpå köksskåpen var det massor med kopparsaker + kryddburkar.Det passar ute i bagarstugan........
Plockat några liter med jordgubbar och kört med trimmern mellan plantorna. Har flyttat 2 träd till andra sidan av gräsmattan.Långt från husbygget.Gubben fyller upp där nya grunden ska bli.Blir väldigt mycket på just ena sidan av huset.
Poolen ska få nytt vatten ,så vi drog ut proppen.Jag har även passat på att vattna allt möjligt med detta smutsiga poolvatten.Imorgon ska hela rasket flyttas innan vi fyller det igen.

Ikväll har vi fått njuta av krabba i ugn (kolla mina recept ) och sen jordgubbar med grädde + vit choklad.Nu nattinatti.........in till staden imorgon,handla mat,valpfoder,gästsängar till bagarstugan+ lite färg

1 kommentar:

  1. Sovmorgon är toppen! Har själv fått det de senaste dagarna, känns underbart :)

    SvaraRadera

Jag är så glad för att du lämnar en kommentar.
Om du inte har blogg, går det ändå att lämna.
markera bara "Anonym"
Tack!