Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

måndag 7 maj 2012

Snö,Bygget & ridtur

I helgen har vi fått ganska så mycket snö,plogbilarna har varit ute.Hugge spelade fotbollscup i helgen också,sådär kul i snön när de fick ploga fotbollsplanen...Ombyggnaden i stallet fortsätter,nu gräver vi där porten ska vara.Just nu bara ett stort hål i väggen.
Signes kanin är supermysig,hon heter Alice & har hängöron.Vi hoppas på kaninungar om några veckor....

Sent igår kvll blev det en ridtur i skogen,ca 1 mil.....Härligt.
Ha en bra vecka alla bloggläsare

6 kommentarer:

  1. Vad härligt med en så lång ridtur.:-) Kram

    SvaraRadera
  2. Inte alls kul med detta bakslag i vädret.Men idag skiner solen och det tinar:)Mysigt att rida in i skogen.Ikväll har minsta sonen fotbolls träning,än så länge är dom inne.Ha det bäst:)

    SvaraRadera
  3. Men jisses, fick ni så mycket snö????
    Idag har vi haft en underbar vårdag, solen har värmt och nu ser man att det börjar grönska. Det är nästan den bästa och vackraste tiden nu!
    Ha det gott!
    Kram♥

    SvaraRadera
  4. Inte kul med snö i maj månad :(
    Vi hade planerat premiärturen till stugan , men eftersom det är så kallt har inte vattnet slagits på ännu så vi väntar till nästa helg .
    Spännande med kaninungar .
    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Förstår att det känns deppigt att få snö i maj, men jag såg ett underbart inslag på TV från någonstans väldigt långt norröver. Där var det en glad snubbe som hade tre(!) meter snö att ploga! "Om man börjar på att se en risbuske, ja då vet man att man har kommit utanför vägen och får backa en bit och börja om" sa han, och såg lika glad ut för det!:-)
    Vad kul med att bygga om stallet! Klart att hästarna också ska få det fint, när ni fixar så med erat hus;-)
    Ni har iallafall gått om oss när det gäller ljuset, skönt att kunna rida även sent på kvällen!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Vad ni bygger och fixar! Det kommer verkligen att bli så fint överallt. Inte mycket kvar av den ursprungliga gården snart! Det är spännande att följa, det blir ju så fint!

    Och snö?! Känns overkligt här, när allt är grönt och utslaget. Inte riktigt alla träd har fått blad ännu, men det är inte långt ifrån. Det bara "tjongade" till förra helgen och allt slog ut på en gång kändes det som. Det är en jobbig tid för oss pollenallergiker...men våren är ändå absolut underbar!

    Kram Jennica

    SvaraRadera

Jag är så glad för att du lämnar en kommentar.
Om du inte har blogg, går det ändå att lämna.
markera bara "Anonym"
Tack!