Related Posts with Thumbnails

Bloggintresserade

tisdag 28 februari 2012

Livet på Storholmen...

Sista veckorna har vi fått en del snö.Det här är fönstrena i hallen...gick inte så bra att se ut.
Nu har vi superfint väder.Här är det utsikten från inglasningen.Stora snödrivor & hästar...
I helgen åkte jag & gubben till vänner i Stockholm.Det var 40- års kalas som vi firade på båten Birka.Vilken fin båt,god mat,utsikt & taxfree.
Vi hade dock lite mindre tur när vi skulle hem.Flyget skulle lyfta 15:35.......men det blev 22:00.Var tydligen någon väska på Landvetter som orsakade allt,men det var tydligen ingen fara.
Så nu är det sportlov denna vecka.Jag & Ninni rider.Idag ska vi tolka med skidor.Sonen ska på träning.
Testa gärna receptet ovan,supergott.Ha en bra vecka alla

fredag 24 februari 2012

vår...


Ej hunnit med bloggen på sistone........men här kommer ett litet inlägg.Känns som att våren är här.
Hovslagaren har varit och skott,mycket hockey på sistone.Sonen ska på cup i helgen & vi ska hitta på lite skoj.Återkommer med en uppdatering.

tisdag 14 februari 2012

*Våren är snart här*

Dagarna blir längre,man känner att våren snart är här.Solen skiner och det är härligt varmt ute...


Här är det bilder från hallen ,min orkide har fått flytta dit.Den stora lyktan har vi fått när vi hade vårat 2 x 40 års kalas förra sommaren....




Här har jag fotat i mitt vitrinskåp.För några år sen så målade jag det vitt,ser nu att jag skulle nog ha målat invändigt också.De vita skorna är Ninnis dopskor...


Brudparet har min mamma gjort.De hade brudparet tidigare och sen fick jag det.Brudgummen har ett kuvert med datum då vi gift oss(först mina föräldrar ,sen vi)


Barnens saltkar & snaps kosor...






Här är det bilder på en hund som vi saknar väldigt mycket...Nalle,som vi fick ta bort för snart 2 år sedan.Han var speciell,man såg på han att han förstod när man pratade med honom.Han var barnens kompis.


Hoppa studsmatta och att åka skoterpulka älskade han.








lördag 11 februari 2012

Änglar & snö = *snöänglar*

Här har vi 0 gradigt & sol.Känns som våren är på G.Änglarna på bilden har jag fått av en jobbarkompis.Passar bra i hallen hos mig...
Jag och Ninni har pysslat med hästarna,blir en del vatten man får bära nu på vintern.....Nu laddar vi för sonens hockeymatch.De ska möta Rosvik hemma.Håll tummarna!Trevlig helg på er alla...

tisdag 7 februari 2012

*VINTER*

-30 imorse men nu " endast" -25,tänk att man tycker & känner i hela kroppen att det blir mildare ute.Skönt att solen kom fram.Vi har faktiskt krattat..........skit i hagen!


Min orkide är i full blom....


lördag 4 februari 2012

Hjärta

*Nu har mitt hjärta kommit med posten,jag har vunnit den hos min bloggvän :Maria i kos http://mariaikos.blogspot.com/kika gärna in på hennes mysiga blogg...
Nu har jag hjärtat i köket,men till sommaren hamnar det nog i bagarstugan.

Nu har vi haft kyligt ute ,vi är ju inte van....Igårkväll hade vi -34 & i natt har det tydligen varit -40 hos grannen 1 km bort.brrrrr......hoppas nu på mildare väder.Jag har faktiskt varit ut i veckan och ridit när det var - 18,men där går gränsen för mig.
Man får pyssla på inne istället,mysa på,spela Wordfeud (är ju så kul)& elda i gjutjärnsspisen.Nu måste jag hämta mer ved.Ha en bra helg alla bloggläsare.